Registreer je hond(en)

Account aanmaken
Als u uw hond(en) wilt registeren op Databank Honden dient u eerst een account aan te maken. Het aanmaken van een account is gratis.
Heeft u nog geen account ga dan naar het beveiligde registratiegedeelte van de website en kies voor het maken van een account.

Inloggen met bestaand account
Heeft u al eerder een hond geregistreerd dan kunt u opnieuw inloggen op het registratiegedeelte met uw gegevens. 

Gegevens honden in uw account
U kunt op uw account meerdere honden toevoegen, honden verkopen of gegevens wijzigen. U hoeft dus niet per nest dat u fokt of per hond in uw bezit een nieuw account aan te maken. 

Tarief verplichte registratie
Databank Honden kent twee tarieven (incl. BTW):

  1. Registratie geboren pups (nest) door fokker: € 2,50 per pup.
  2. Registratie aankoop hond (pup van fokker)/import van een hond en overige diensten: € 3,95 per hond. 

U betaalt slechts éénmalig per hond-registratie op uw account. Dit is altijd een combinatie van uw account als eigenaar/houder van de hond in combinatie met het chipnummer van de hond. 

U dient aan het einde van de registratie van uw nest of hond te betalen met Ideal. Helaas kunnen wij geen andere betalingsmethodes accepteren. Beschikt u zelf niet over Ideal dan kunt u dit via familie of kennissen proberen te realiseren.


Als u daarna uw hond verkoopt, uw gegevens wijzigen of uw hond komt te overlijden zijn daar geen kosten aan verbonden. U betaalt pas weer indien u een nieuwe hond importeert, een nieuwe pup koopt of een nest fokt en de pups moet registreren.

Beveiligd registratiegedeelte
Klik op onderstaande button om naar het registratiegedeelte te gaan.



Naar registratiegedeelte