Registreer je hond(en)

Account aanmaken
Als u uw hond(en) wilt registeren op Databank Honden dient u eerst een account aan te maken. Het aanmaken van een account is gratis.
Heeft u nog geen account ga dan naar het beveiligde registratiegedeelte van de website en kies voor het maken van een account.

Inloggen met bestaand account
Heeft u al eerder een hond geregistreerd dan kunt u opnieuw inloggen op het registratiegedeelte met uw gegevens. 

Gegevens honden in uw account
U kunt op uw account meerdere honden toevoegen, honden verkopen of gegevens wijzigen. U hoeft dus niet per nest dat u fokt of per hond in uw bezit een nieuw account aan te maken. 

Tarief verplichte registratie
Databank Honden kent twee tarieven (incl. BTW):

  1. Registratie geboren pups (nest) door fokker: € 2,50 per pup.
  2. Registratie aankoop hond (pup van fokker)/import van een hond en overige diensten: € 3,95 per hond. 

U betaalt slechts éénmalig per hond-registratie op uw account. Dit is altijd een combinatie van uw account als eigenaar/houder van de hond in combinatie met het chipnummer van de hond. 

U dient aan het einde van de registratie van uw nest of hond te betalen met Ideal. Helaas kunnen wij geen andere betalingsmethodes accepteren. Beschikt u zelf niet over Ideal dan kunt u dit via familie of kennissen proberen te realiseren.


Als u daarna uw hond verkoopt, uw gegevens wijzigen of uw hond komt te overlijden zijn daar geen kosten aan verbonden. U betaalt pas weer indien u een nieuwe hond importeert, een nieuwe pup koopt of een nest fokt en de pups moet registreren.

Beveiligd registratiegedeelte
Klik op onderstaande button om naar het registratiegedeelte te gaan.Naar registratiegedeelte