Terug Vind Service

Terug Vind Service is een gratis dienstverlening voor klanten van Databank Honden. Met de gratis Terug Vind Service kunnen hulpdiensten zoals de dierenarts, de dierenambulance of het asiel, via het chipnummer van de hond de contactgegevens van eigenaren opvragen. Het opvragen van de contactgegevens van de eigenaar van een hond kan op de de pagina 'zoek eigenaar'.

 

Heeft u uw hond bij Databank Honden geregistreerd, activeer dan de gratis Terug Vind Service van Databank Honden. Zo kan uw hond snel en eenvoudig weer met u herenigd worden als uw vermiste hond gevonden wordt.

U schakelt de gratis Terug Vind Service in via het tabblad ‘registratie wijzigen’ in het registratiegedeelte van uw account. Zowel nieuwe klanten als bestaande klanten die al een hond hebben geregistreerd kunnen dit gratis doen.
U kunt aangeven welke gegevens u openbaar wilt maken en kunt deze te allen tijde wijzigen. Ook kunt u meerdere telefoonnummers opgeven zodat hulpdiensten u altijd kunnen bereiken.Vermissing van uw hond
Bij vermissing van uw hond dient u dit ook te melden via de databank waar u uw hond heeft geregistreerd. Bij Databank Honden doet u dit via uw account in het registratiegedeelte. De melding van vermissing betekent echter niet dat er actief naar uw hond wordt gezocht.

Wij adviseren u de vermissing van uw hond ook altijd te melden via www.mijndieriszoek.nl - een service van de Dierenbescherming - en/of via www.amivedi.nl. Neemt u ook contact op met het plaatselijke dierenasiel en de dierenambulance zodat zij op de hoogte zijn van de vermissing.